Privacybeleid

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 01-08-2023

Dit privacybeleid beschrijft hoe OnderNarcoseTandarts.nl (“wij”, “ons”, “onze” of “de website”) persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt, deelt en beschermt die wordt verkregen via de website: https://www.ondernarcosetandarts.nl/. OnderNarcoseTandarts is een handelsnaam van A.T. & N.C. B.V. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van dit privacybeleid.

Verzamelde informatie

1.1. Persoonlijke informatie: Wij kunnen persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens wanneer u vrijwillig formulieren invult op onze website, bijvoorbeeld om informatie aan te vragen of afspraken te maken.

1.2. Gebruiksgegevens: Wij verzamelen automatisch bepaalde informatie wanneer u onze website bezoekt, zoals uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, verwijzende URL’s, datum en tijd van toegang, en interacties op de site. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren.

Gebruik van informatie

2.1. Doel: Wij gebruiken de verzamelde informatie om te reageren op uw verzoeken, afspraken te plannen, informatie te verstrekken over onze diensten en om onze website te beheren en te verbeteren.

2.2. Communicatie: Wij kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon of andere communicatiemiddelen om te reageren op uw verzoeken en om relevante informatie te verstrekken over onze diensten.

2.3. Analyse: We kunnen niet-persoonlijke informatie gebruiken voor analytische doeleinden om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website, om trends te identificeren en om de gebruikerservaring te verbeteren.

Delen van informatie

3.1. Derden: Wij delen uw persoonlijke informatie niet met derden, tenzij dit nodig is om aan uw verzoeken te voldoen of zoals wettelijk vereist.

3.2. Dienstverleners: Wij kunnen externe dienstverleners inschakelen om ons te helpen bij het beheren van de website en het verlenen van onze diensten. Deze dienstverleners hebben mogelijk tijdelijk toegang tot persoonlijke informatie, maar ze zijn contractueel verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiliging

Wij nemen redelijke technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. Ondanks onze inspanningen kunnen we echter geen volledige garantie bieden voor de veiligheid van informatie die via het internet wordt verzonden.

Uw rechten

U heeft het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke informatie die we over u hebben, om deze te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Neem contact met ons op via de hieronder vermelde contactgegevens om uw rechten uit te oefenen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Dit privacybeleid kan periodiek worden bijgewerkt om wijzigingen in onze privacypraktijken weer te geven. De bijgewerkte versie van het privacybeleid wordt op deze pagina geplaatst met vermelding van de “Laatst bijgewerkt” datum.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

A.T. & N.C. B.V.
A. Einsteinweg 1
2408AP Alphen aan den Rijn
info@narcosetandarts.nl
0172-497450