Angst voor de tandarts

U bent niet de enige!
Uw tandartsangst slaat toe bij het geluid van een boor of het zien van het tandartshaakje of heeft u een vervelende tandartservaring gehad? Bij de Narcose tandarts hoeft u niet meer bang voor de tandartsbehandeling te zijn. Wij behandelen u onder volledige narcose, u merkt en voelt dus niets!

Geen tandartsangst meer
Bij de Narcose tandarts kunt u terecht voor verschillende tandartsbehandelingen zoals een gaatje of een complete gebitsrenovatie.

Gebitscontrole voorkomt problemen
Door niet meer naar de tandarts te gaan verwaarloost u uw gebit. Uw angst voor de tandarts kan daardoor leiden tot problemen met uw tanden, kiezen of tandvlees. De pijn wordt erger en uw angst groter. Ga daarom naar de Narcose tandarts, u hoeft niet meer bang voor de tandarts te zijn.

Gespecialiseerd team
Het team van de Narcose tandarts bestaat uit ervaren anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, tandartsen, tandartsassistenten en pijnspecialisten. Bij de Narcose tandarts weten wij hoe wij om moeten gaan met mensen die angst hebben voor de tandarts. Wij zullen u dan ook op een professionele wijze geruststellen en begeleiden.